Пореден случай на агресия на пътя. Нападнаха майка и дъщеря й в центъра на София. На 31

...
Пореден случай на агресия на пътя. Нападнаха майка и дъщеря й в центъра на София. На 31
Коментари Харесай

След засечка на пътя: Нападнаха майка и дъщеря й в центъра на София

Пореден случай на експанзия на пътя Нападнаха майка  и  дъщеря  й в  центъра  на  София . На 31 август Диляна Янева и 17-годишното й дете са  набити на бул. „ Витоша ”.  По думите на пострадалите до физическата разпра се стига,  откакто дамата засича на пътя , без да желае, други два автомобила. Пострадалата има документ от правосъдна медицина. Дъщеря й съумява да снима случката, съобщи NOVA.

След засечка на пътя в Пловдив: Мъж удари водач и счупи огледало на колата му

„ Бяхме тръгнали към квартал „ Младост ”. На южния парк имаше запушване и сменихме  в последния миг маршрута. Нямаше коли зад мен. Единият водач, с който се скарахме наби спирачки и стартира да ме пита „ Какво става, какво правиш? ”. После продължи да кара и по-надолу отново наби спирачки, а аз му свирнах. След това се пробвах да го изпреваря, тъй като не желаех да го блъсна откъм гърба. Той криволичеше, с цел да ме засече Затова минах пред него и пред още една кола. После стопирах на червен светофар. Тогава  ме застигнаха и се пробваха да ме извадят от колата. Скубаха ме, блъскаха ме по главата, удряха ми юмруци . Не осъзнах какво се случва дълго време. Дъщеря ми стартира да снима. Шофьора на едната кола извади ключовете от моята. Когато започнаха да ме удрят съм изпуснала спирачката и автомобилът потегли напред. Бяхме в потрес ”, описа Диляна Янева.

„ Излязох от колата. Успях да фотографирам регистрации, лица.  Единият мъж стартира да ме удря и искаше да ми вземе телефона . Мама звънна на 112. След няколко секунди стана зелено и двамата просто се качиха в колите си и избягаха ”, добави дъщерята.

Диляна Янева разясни, че от 112 са ги питали дали имат потребност от незабавна здравна помощ и са декларирали, че в случай че намерят водачите, ще ги потърсят. След няколко дни дамите са извикани в 4-о Районно ръководство за показания.

„ В петък  бяхме на различаване по фотоси.  Разбрахме, че  мъжете  са  задържани  и казусът ще бъде предаден на Прокуратурата ”, сподели още дамата.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР